Specialist in verzekeren

Groephesters is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar voor kmo's, particulieren, zelfstandigen en iedereen die een vrij beroep uitoefent. Wij kunnen vrij de markt consulteren op zoek naar de meest interessante polissen aan de beste premievoorwaarden. Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijk advies. Als u dat wenst, komen we graag bij u thuis langs. We lichten ook gratis uw verzekeringen door.

Verzekeren

Onze troeven

Ervaring, onderhandelingspositie en service

Jarenlange ervaring

Na doorlichting van uw verzekeringsdossier geven wij u professioneel advies, gebaseerd op onze jarenlange expertise. Om u nog beter te kunnen informeren, zoekt ons competent team aan de hand van vergelijkende studies constant naar nog betere oplossingen. Voor ondernemingen werken wij verzekeringen op maat uit.

Goede onderhandelingspositie

Door de grote omvang van onze verzekeringsportefeuille zijn we goed geplaatst om stevig te onderhandelen met de verschillende maatschappijen.

Persoonlijke service

Uw verzekeringsdossier is in handen van een polis- en schadebeheerder die perfect op de hoogte is van uw dossier. Zo zorgen wij voor een persoonlijke en efficiƫnte aanpak. FSMA 60497A

Contacteer ons