Particulieren < Terug naar verzekeren

Maak het uzelf gemakkelijk en laat U bij het kiezen van uw verzekering leiden door onze specialisten. Door hun grote kennis en ervaring weten zij perfect welke oplossing U op het lijf geschreven is.

Cyber

‘Cybercrime’ maakt jaarlijks meer dan 10.000 slachtoffers in België en de komende jaren zal dit alleen maar toenemen.  Uit onderzoek blijkt ook dat meer dan 50% van de jongeren online wordt gepest.

 

Wij bieden u een gratis check-up aan van uw e-mailadres

Cyber Safe Gezin | Alpha Verzekeringen BVBA

Uw e-mailadres wordt gescreend door een digitale speurhond op het internet/dark web. 

Deze test geeft aan of uw e-mailadres veilig/onveilig is.

 

Uiteraard adviseren wij u om u hiervoor te beschermen.

Bescherm u vandaag nog en ontdek via onderstaande link alle voordelen van de cyberverzekering.

Producten in de kijker Archives - Claesen & Knoops bvba

Uw premie bedraagt € 9 of € 13 per maand en er is géén vrijstelling van toepassing.

Auto

Naast de Burgerlijke Aansprakelijkheid – die verplicht is – kunnen we U nog enkele interessante, aanvullende verzekeringen voorstellen.

Burgerlijke Aansprakelijkheid:

Regelt de vergoeding voor alle schade die uw voertuig veroorzaakt.

Omnium:

Een kleine omnium regelt schade door brand, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en aanrijding met dieren (zonder vrijstelling). Een volledige omnium verzekert ook de materiële schade door een ongeval. Verschillende formules met of zonder vrijstelling zijn mogelijk.

Rechtsbijstand:

Is een onmisbare verzekering. Onder meer bij een ongeval in het buitenland, zal uw rechtsbijstandverzekeraar alle nodige stappen voor U ondernemen.

Bestuurdersverzekering:

Verzekert de bestuurder voor zijn lichamelijke letsels bij een ongeval in recht of in fout.

Bijstandsverzekering:

Wereldwijde bijstand voor het hele gezin. Helpt U ook wanneer uw wagen niet meer rijdt door pech of een ongeval.

Tip

Wil je weten welke platencombinatie momenteel lopende is bij DIV , volg onderstaande link en op die manier kan u dit zelf bijhouden voor alle types voertuigen.

Deze pagina wordt elke dag up to date geplaatst. 

Woning

Niet alleen eigenaars hebben een brandverzekering nodig. Ook huurders moeten hun woning of appartement en hun inboedel verzekeren. Wij verzekeren altijd de nieuwbouwwaarde van uw pand, niet de aan- of verkoopwaarde.

  • Brandverzekering met gewone vrijstelling.
  • Brandverzekering met Engelse vrijstelling: u betaalt geen vrijstelling als de schadevergoeding hoger ligt dan de vrijstelling.
  • Rechtsbijstand na brand: de kans bestaat dat uw brandverzekeraar uw standpunt niet deelt bij een schadegeval. Om verdere stappen te ondernemen, kunt u een beroep doen op uw rechtsbijstandsverzekering.
  • Diefstal: dekt u tegen elke (poging tot) diefstal.

Gezin

De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) Gezin – beter gekend als de familiale verzekering – is niet verplicht, maar wel bijzonder aan te raden. De BA Gezin komt tussen als u als privépersoon schade moet vergoeden die u veroorzaakt hebt aan een derde.

  • BA Gezin met gewone vrijstelling.
  • BA Gezin met Engelse vrijstelling: u betaalt geen vrijstelling als de schadevergoeding hoger ligt dan de vrijstelling.
  • Aanvullingen: BA huispersoneel, paard, onderwijzer en jacht.
  • Rechtsbijstand: hierop kunt u een beroep doen als u niet akkoord gaat met de voorgestelde schaderegeling.

Hospitalisatie

U hoeft niet zwaar ziek te zijn om een hoogoplopende ziekenhuisfactuur voorgeschoteld te krijgen. De keuze van ziekenhuis, arts, kamer … kan uw rekening snel doen stijgen. Het is dus zeker geen slecht idee om een hospitalisatieverzekering af te sluiten.  De instapleeftijd bepaalt de premie, met andere woorden: hoe jonger u start met uw hospitalisatieverzekering, hoe goedkoper de premie. Wenst u bijkomende informatie over een van bovenvermelde verzekeringen, contacteer ons dan vrijblijvend op het nummer 09 33 77 600 of stuur een mail naar info@groephesters.be.

Pensioensparen

Voor het inkomstenjaar 2016 bedraagt het aftrekbaar maximumbedrag 940 €. Uw belastingvoordeel bedraagt minimum 30%.

Langetermijnsparen

Het maximumbedrag is afhankelijk van uw inkomen. Voor het inkomstenjaar 2016 kunt U tot 2.260 € sparen, uw belastingvoordeel bedraagt 30% die U terugkrijgt via de belastingaangifte

Reisbijstand

Wenst u verzekerd te zijn tijdens uw verblijf in het buitenland? We vertrouwen op Europ Assistance die sinds meer dan 40 jaar een onovertroffen internationaal netwerk ontwikkeld heeft van 402.000 dienstverleners om u wereldwijd 24 uur op 24 ter hulp te snellen.

U kan uw contract online onderschrijven vanaf de beveiligde site van Europ Assistance en u zal verzekerd zijn binnen de 24u.  Door gebruik te maken van een van de linken op deze pagina hier aanwezig, bent u zeker dat uw contract door ons beheerd zal worden.

Ontdek de jaarlijkse reisbijstand

Voor een gerust gemoed het hele jaar door. Onze complete reisbijstand dekt één jaar lang al uw reizen in het buitenland (verblijven, citytrips, reizen …). U kan deze combineren met een bijstand aan uw voertuig in België en in het buitenland en met een jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo.

Bestel uw jaarlijkse reisbijstand online

Ontdek de tijdelijke reisbijstand

Een zeer complete reisbijstand die u beschermt tijdens één verblijf in het buitenland. Deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan uw voertuig en een reisannulatieverzekering en een bagageverzekering. Ons tarief houdt rekening met uw bestemming en de exacte duur van uw verblijf, van 1 tot 45 dagen.

Bestel uw tijdelijke reisbijstand online

 

Contacteer ons